Vaxa Trainingen

De trainingen van Vaxa zijn gericht op het verbeteren van leiderschap in jouw organisatie. Doormiddel van goed leiderschap van een team en organisatie wordt er veiligheid gecreëerd en bouw je aan een werkomgeving waarin medewerkers kunnen ontwikkelen en floreren waardoor productiviteit en effectiviteit omhoog gaat en kosten zoals ziekteverzuim en verloop omlaag gaan.

Neem contact op

Ons Trainingsaanbod

Alle Vaxa trainingen vinden plaats op uw locatie. U besteedt uw tijd efficiënt: een Vaxa training duurt maximaal 3 uur en levert u als leidinggevende praktische vaardigheden op die direct implementeerbaar zijn. Bij elke training horen tevens 4 online coachingsessies om u te ondersteunen bij deze implementatie.

Coachend leiderschap

Leidinggevenden hebben naast een leidende ook een coachende rol. In de Vaxa training Coachend Leiderschap leert u deze rol met overtuiging oppakken, met behoud van een veilig werkklimaat. De training gaat nog iets verder: u leert ook hoe u uw team kunt inspireren. U ziet daarmee de motivatie en verbondenheid van uw medewerkers toenemen.

Vraag aan

Leiden met een code

Deze Vaxa training heeft als focus het constructief kaders stellen aan teams: hoe doen we het goed, in plaats van hoe doen we het fout. Leidinggevenden leren hoe zij hiertoe samen met hun team een code creëren en deze ook naleven. Medewerkers ervaren hierdoor meer invloed op hun werkklimaat. Dit genereert meer betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel van zingeving.

Vraag aan

Eigen kracht

Vaxa gaat ervan uit dat iedere medewerker opbloeit die kan werken vanuit zijn of haar eigen kracht en competenties. Leiders leren in deze training de competenties van hun medewerkers herkennen, erkennen en inzetten. Zo motiveren zij hen om te groeien. Deze motivatie zet zich door in het werk zelf, doordat de medewerker ervaart dat de leidinggevende zijn/haar capaciteiten ziet, waardeert en optimaal benut.

Vraag aan

Teambuilders

Goed geoliede teams zijn succesvoller dan talentvolle individuen. En elk goed geolied team heeft een leider nodig die het stuurt en binnen de kaders houdt. Hiervoor is goede communicatie van cruciaal belang.In de Vaxa training Teambuilders leren leidinggevenden verschillende communicatiestijlen en technieken om de samenwerking in hun team te optimaliseren.

Vraag aan

Werk Identiteit

Werknemers die zich betrokken voelen bij de organisatie waarvoor zij werken, voelen zich verantwoordelijk voor de resultaten die zij (moeten) behalen. Leiders leren in de Vaxa training Werkidentiteit hoe zij een betrokken cultuur creëren in hun teams. In zo’n cultuur vormen veiligheid en verantwoordelijkheid een synergie, die bij de medewerkers leidt tot mede-eigenaarschap van de te behalen doelen. Leider en team dragen samen de verantwoordelijkheid.

Vraag aan

Training boeken voor in jouw organisatie?

Neem nu contact op