Vaxa Keynotes

De Vaxa Keynotes over vitaliteit en gezondheid bieden praktische handvatten om in uw organisatie in korte tijd te zorgen dat medewerkers zich verder gaan ontwikkelen.

Keynote boeken

Ons keynote aanbod

De Keynotes van Vaxa werken inspirerend en motiverend voor iedereen in uw organisatie. Vaxa koppelt met Keynotes wetenschap aan actie op een manier die bij uw organisatie past.

Werkgeluk

De keynote Werkgeluk verheldert wat geluk daadwerkelijk is en hoe u het zelf kunt beïnvloeden. U leert hoe u samen met uw team meer geluk kunt ervaren in het werk.

Vraag aan

De 10 domeinen voor een goed leven

In balans blijven bij de natuurlijke pieken en dalen van het leven is een kunst die te leren is. De VAXA keynote De 10 Domeinen voor een Goed Leven verklaart de achterliggende principes. Met de praktische tips kunt u samen met uw team meteen aan de slag.

Vraag aan

Performance management

Het halen van onmogelijk lijkende doelen vereist vaardigheden om barrières te doorbreken. Hierover gaat de keynote Performance Management. Zet uzelf en uw team op scherp met kennis over focus krijgen en behouden, optimaal leren, doorzetten en de juiste keuzes maken.

Vraag aan

Meer informatie?

Neem contact op